Postup přípravy receptu Masové kapsy:
Vepřovou kýtu očistíme, osušíme a nakrájíme na čtyři stejně velké plátky.
Lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na vrchní straně pokapeme sójovou omáčkou a potřeme hořčicí.
Žampióny i papriky dobře očistíme a nakrájíme na menší kousky.
Na maso položíme plátek slaniny, posypeme nakrájenými žampióny a paprikami.
Pak plátek masa přehneme a okraje sklepneme paličkou (můžeme je ještě spíchnout párátkem).
Na pánvi v rozpáleném oleji masové kapsy po obou stranách zprudka opečeme a pak je přendáme do pekáčku.
Na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme ji trochou vody.
Cibulovou směsí přelijeme maso v pekáčku, přiklopíme, dáme do trouby a pečeme asi 10-15 minut.
Nakonec šťávu zahustíme hladkou moukou a povaříme.