400 g listového těsta
| 600 g mletého masa
| 1 velký pórek
| sůl
| mletý pepř
| oregáno
| 100 ml kečupu
| chilli
| 1 vejce
| kmín
| olej
Postup přípravy receptu Masovo-pórkové tašky:
Na pánvi potřené olejem orestujeme mleté maso dohněda. Osolíme, okořeníme, přidáme kečup a pokrájený pórek a všechno společně smažíme za stálého míchání doměkka. Ochutíme chilli a necháme vychladnout.
Těsto rozdělíme na tři části. Každou rozválíme na obdélník. Středem obdélníku rozprostřeme masovou směs, zabalíme, uložíme na plech a potřeme rozšlehaným vejcem. Posypeme kmínem a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Upečeme dozlatova.
Fotky receptu Masovo-pórkové tašky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!