Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.09. 2025
Dnes má svátek Adéla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maurská vepřová jehla

fotka Maurská vepřová jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Maurská vepřová jehla:

600 g vepřového, nebo jehněčího masa  | 100 ml olivového oleje  | 3 1/2 lžic suchého sherry  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 1/2 lžičky pálivé papriky  | 1/2 lžičky mletého římského kmínu  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Maurská vepřová jehla:

Nakrájet maso na 2-3 cm kostky. Připravit marinádu z oleje, sherry, koření a marinovat v ní maso nejméně po 2 hodiny. Vyjmout kostky masa a navléct je na 4 kovové, nebo bambusové (předem namočené ve vodě) jehle. Ogrilovat maso na grilu v troubě, na středním ohni po 10 min. Několikrát maso obrátit a potřít marinádou.



Fotky receptu Maurská vepřová jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maurská vepřová jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !