600 g vepřového, nebo jehněčího masa
| 100 ml olivového oleje
| 3 1/2 lžic suchého sherry
| 1 lžička mleté sladké papriky
| 1/2 lžičky pálivé papriky
| 1/2 lžičky mletého římského kmínu
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Maurská vepřová jehla:
Nakrájet maso na 2-3 cm kostky. Připravit marinádu z oleje, sherry, koření a marinovat v ní maso nejméně po 2 hodiny. Vyjmout kostky masa a navléct je na 4 kovové, nebo bambusové (předem namočené ve vodě) jehle. Ogrilovat maso na grilu v troubě, na středním ohni po 10 min. Několikrát maso obrátit a potřít marinádou.
Fotky receptu Maurská vepřová jehla:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!