Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maurská vepřová jehla

fotka Maurská vepřová jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Maurská vepřová jehla:

600 g vepřového, nebo jehněčího masa  | 100 ml olivového oleje  | 3 1/2 lžic suchého sherry  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 1/2 lžičky pálivé papriky  | 1/2 lžičky mletého římského kmínu  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Maurská vepřová jehla:

Nakrájet maso na 2-3 cm kostky. Připravit marinádu z oleje, sherry, koření a marinovat v ní maso nejméně po 2 hodiny. Vyjmout kostky masa a navléct je na 4 kovové, nebo bambusové (předem namočené ve vodě) jehle. Ogrilovat maso na grilu v troubě, na středním ohni po 10 min. Několikrát maso obrátit a potřít marinádou.



Fotky receptu Maurská vepřová jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maurská vepřová jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles