Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Měchury

fotka Měchury
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Měchury:

500 g mouka polohrubá  | 200 g cukr krystal  | 42 g droždí  | 300 ml mléko  | 250 g máslo  | 3 ks vejce  | 500 g švestky  | 100 g mák  | 50 ml olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Měchury:

Z droždí, 2 lžic cukru a 100 ml mléka uděláme kvásek a necháme na teplém místě vzkypět. Do mouky přidáme cukr, vejce, zbylé vlažné mléko, rozpuštěné a vychlazené máslo, špetku soli a kvásek. Zaděláme hladké těsto a necháme vykynout na teplém místě asi 1 hodinu. Pak vykynuté těsto rozválíme na 1 cm tlustou placku a nakrájíme na čtverce 15 x 15 cm. Každý čtverec poklademe vypeckovanými švestkami, posypeme cukrem a mletým mákem. Čtverce zabalíme jako buchty, pomastíme olejem a klademe na vymaštěný pekáček. Pečeme v troubě na 180°asi 20 minut.


Fotky receptu Měchury:

Měchury
Měchury
Fotky vložil: mikejla,VendaD 
Hodnocení receptu Měchury
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !