Použité suroviny receptu Medailonky z divočáka s kuřecími játry:
400-600 g kančí kýty bez kosti
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| 1/2 lžičky drceného kmínu
| na obalení hladká mouka
| 2 lžíce oleje
| 80 g libové anglické slaniny
| 1 středně velká cibule
| 150-200 g kuřecích jater
| trošku petrželky
Postup přípravy receptu Medailonky z divočáka s kuřecími játry:
Z kančí kýty nakrájíme medailonky, zlehka je naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem a kmínem, obalíme v mouce a ne oleji z obou stran zprudka opečeme. Přidáme na kostečky nakrájenou slaninu, na klínky nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Mírně podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme nakrájená játra a ještě chvíli dusíme. Na talířku posypeme petrželkou.
Fotky receptu Medailonky z divočáka s kuřecími játry:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!