Použité suroviny receptu Melounový salát s hroznovým vínem:
500 g melounu
| 2 ks letních jablek
| 200 g hroznového vína
| 3 lžíce rumu
| 4 lžíce vanilkového cukru
| 1 lžíce citronové šťávy
Postup přípravy receptu Melounový salát s hroznovým vínem:
Meloun zbavíme jadérek a dužinu nakrájíme na kostky. Oloupaná, rozčtvrcená a jádřinců zbavená jablka nakrájíme na kostičky. Hroznové víno rozpůlíme a odstraníme zrnka, smícháme s melounem a jablky, posypeme cukrem, postříkáme rumem a lžící citronové šťávy. Vše důkladně promícháme a necháme odležet v lednici. Okraje pohárů navlhčíme a obalíme cukrem.
Fotky receptu Melounový salát s hroznovým vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!