Použité suroviny receptu Melounový salát se hroznovým vínem a nivou :
500 g dužiny červeného melounu bez pecek
| 200 g bílého hroznového vína
| 200 g modrého hroznového vína
| 100 g nivy
| 1 bílý jogurt
| 1 lžíce citronové šťávy
| 1 lžíce krupicového cukru
| špetka mleté skořice
Postup přípravy receptu Melounový salát se hroznovým vínem a nivou :
Meloun nakrájíme na kostičky, přidáme rozpůlené kuličky bílého a modrého hroznového vína a lehce promícháme s jogurtem, ochuceným citronovou šťávou, cukrem a skořicí. Salát vychladíme a před podáváním posypeme hrubě nastrouhanou nivou.
Fotky receptu Melounový salát se hroznovým vínem a nivou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!