Použité suroviny receptu Mexické vepřové medailonky s opečenými čtvrtkami brambor :
800 g vepřového masa
| 500 g brambor
| 400 g fazolek
| 2 stroužky česneku
| 1 větší cibule
| 70 ml Cremefine zakysaný krém
| 1 sáček Knorr plný chuti - mexická chili
Postup přípravy receptu Mexické vepřové medailonky s opečenými čtvrtkami brambor :
Vepřové medailonky vložíme do sáčku s kořenící směsí. Pečeme asi 30 minut. Čtvrtky brambor ve slupce uvaříme a na pánvi dopečeme. Spařené fazolky orestujeme s nakrájenou cibulkou a plátky česneku. Hotové maso s přílohami upravíme na talíř. Výpek zjemníme zakysanou smetanou a přelijeme přes maso.
Fotky receptu Mexické vepřové medailonky s opečenými čtvrtkami brambor :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!