Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.01. 2025
Dnes má svátek Vilma
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mikulovské vepřové žebírko

fotka Mikulovské vepřové žebírko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Mikulovské vepřové žebírko:

5 vepřové kotlety  | 200 g hroznové víno  | 1 citrón  | 40 g cukr na karamel  | 1 lžíce máslo  | špetka sůl a pepř  | podle potřeby olej

Postup přípravy receptu Mikulovské vepřové žebírko:

Kotlety naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme. Cukr nasypeme na pánvičku a opražíme dohněda na karamel. Stále mícháme, aby se nepřipálil. Pak přilijeme trochu vody, povaříme, karamel ochutíme citrónovou šťávou a kůrou, kterou jsme předtím dobře opláchli a nastrouhali a necháme přejít var. Při podávání na kotlety navršíme hroznové víno, přelijeme ho karamelem a citrónem a jako přílohu volíme smažené bramborové hranolky.


Fotky receptu Mikulovské vepřové žebírko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mikulovské vepřové žebírko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !