8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté jehněčí maso na špejlích

fotka Mleté jehněčí maso na špejlích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Mleté jehněčí maso na špejlích:

1 lžička drceného pepře  | 1 umletý hřebíček  | 500 g jehněčího masa  | 2 lžičky drceného kmínu  | 2 lžičky drcených koriandrových semínek  | 4 stroužky česneku  | 1 velká cibule  | 2 lžíce nasekané máty  | dle chuti: sůl  | podle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Mleté jehněčí maso na špejlích:

Maso umeleme, přidáme k němu koření, česnek, nakrájenou cibuli, mátu a sůl. Vše důkladně propracujeme. Rukama namočenýma v oleji tvarujeme ze směsi válečky, které napíchneme na špejle a ze všech stran je opečeme na grilu. Podáváme s pečivem nebo s různě upravenými brambory.


Fotky receptu Mleté jehněčí maso na špejlích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté jehněčí maso na špejlích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !