Použité suroviny receptu Mleté jehněčí maso na špejlích:
1 lžička drceného pepře
| 1 umletý hřebíček
| 500 g jehněčího masa
| 2 lžičky drceného kmínu
| 2 lžičky drcených koriandrových semínek
| 4 stroužky česneku
| 1 velká cibule
| 2 lžíce nasekané máty
| dle chuti: sůl
| podle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Mleté jehněčí maso na špejlích:
Maso umeleme, přidáme k němu koření, česnek, nakrájenou cibuli, mátu a sůl. Vše důkladně propracujeme. Rukama namočenýma v oleji tvarujeme ze směsi válečky, které napíchneme na špejle a ze všech stran je opečeme na grilu. Podáváme s pečivem nebo s různě upravenými brambory.
Fotky receptu Mleté jehněčí maso na špejlích:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!