1 kg najemno mletého hovězího masa
| kousek zázvorového kořene velikosti oříšku
| 2 cibule
| 6 lžic rostliného oleje
| 2 lžičky kari koření
| 2 žloutky
| špetku soli
| špetku pepře
Postup přípravy receptu Mleté maso na jehle:
Do studené vody namočíme na 30 minut 20-25 špejlí. Zázvorový kořen oloupeme a nejemno nasekáme. Cibuli oloupeme a rovněž najemno nasekáme. Dáme ji zesklovatět na 2 lžíce rozehřátého oleje. Mleté hovězí maso promícháme s cibulí a žloutky a přidáme Knorr Mix na mleté maso. Z hmoty utvoříme malé válečky, napíchneme je na špejle, přitiskneme a potřeme olejem. Pozvolna je 8-10 minut grilujeme, obracíme a potíráme zbývajícím olejem. Grilované maso pokapeme limetovou šťávou a podáváme s Hellmann's grilling Tomatovou omáčkou.
Fotky receptu Mleté maso na jehle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!