Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mletý biftek se smetanovou omáčkou

fotka Mletý biftek se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mletý biftek se smetanovou omáčkou:

400 g kvalitního mletého masa  | 1 vejce  |  pepř, sůl  | lžička kari koření a vegety  |  olej na smažení  |  ovoce na obložení  | Na omáčku:  | lžíce másla  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce hladké mouky  |  200 ml mléka  | 100 ml sladké smetany  |  100 ml bílého vína  |  1 lžička worcesterové omáčky

Postup přípravy receptu Mletý biftek se smetanovou omáčkou:

Maso smícháme s vejcem a kořením, osolíme a na prkénku pomoučeném hladkou moukou utvoříme 4 plátky. Na horkém oleji je osmažíme dozlatova. Z másla, oleje a mouky usmažíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme asi 20 minut. Přidáme víno, worcesterovou omáčku, sůl a opět povaříme dohusta. Nakonec vmícháme smetanu. Dochutíme solí a citrónem a přelijeme přes smažené plátky. Podáváme obložené konzervovaným ananasem a kompotovými višněmi.



Fotky receptu Mletý biftek se smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mletý biftek se smetanovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !