Postup přípravy receptu Mls vietnamského obchodníka:
Těstoviny uvaříme podle návodu. Mezitím omyjeme feferonky, osušíme, podélně překrojíme, vykrojíme semeníky a feferonky nasekáme nadrobno. Čínské zelí, bazalku a mátu omyjeme, necháme okapat a vysušíme. Několik lístků bazalky a máty odložíme stranou na ozdobu,zbytek nasekáme nadrobno. Čínské zelí nakrájíme na tenké proužky.
Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme feferonky a nakrájené čínské zelí a 2 až 3 minuty dusíme. Česnek oloupeme, prolisujeme a vmícháme k zelenině.
Těstoviny scedíme, 1/2 šálku šálku horké vody uchováme. Okapané těstoviny promícháme s dušenou zeleninou, vmícháme nasekané bylinky, citrónovou šťávu a vodu z těstovin. Osolíme, opepříme, před podáváním ozdobíme bazalkovými a mátovými lístky.