Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mortadela

fotka Mortadela
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Mortadela:

1/1/2 kg bůčku  | 2 lžičky vegety  | 3 stroužky česneku  | 2 lžičky ml. pepře  | 6 vajíček  | 2 lžičky soli  |  slad.paprika na obalení  |  tlačenkový sáček

Postup přípravy receptu Mortadela:

Bůček pomeleme a smícháme se všemi surovinami. Dáme na 24 hod.do ledničky. Pak uděláme váleček obalíme ho ve sladké paprice. Nacpeme do tlačenkového sáčku, dobře zavážeme na koncích a vaříme
2 hodiny.


Fotky receptu Mortadela:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mortadela
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !