Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mandlový puding s granátovým jablkem

Mandlový puding s granátovým jablkem
2. 02. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Mandlový puding s granátovým jablkem: Rýžovou moučku smícháme se 100 ml studeného mléka. Zbývající mléko smícháme s cukrem a za stálého míchání uvedeme do varu. Pak mléko odstavíme z ohně a přimícháme směs s rýžovou moučkou. Opět uvedeme ... …více»

Churros de platano

Churros de platano
2. 02. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Churros de platano: Banány oloupeme, podélně rozřízneme a přepůlíme napříč. Naložíme do citrónové šťávy. Z vajec oddělíme bílky a ušleháme sníh. Žloutky utřeme a vmícháme mouku a sůl, poté opatrně vmícháme sníh. Okapané ... …více»

Sueňo Andaluz

Sueňo Andaluz
2. 02. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Sueňo Andaluz: Vanilkový lusk rozřízneme a vyjmeme dužninu. Citrón pečlivě omyjeme a nastrouháme kůru. Smícháme vanilkovou dužninu a citrónovou kůru s mlékem, necháme přejít varem a osolíme. Poté směs scedíme, zahus ... …více»

Creme bruleé

Creme bruleé
2. 02. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Creme bruleé: Smetanu svaříme s cukrem a dření vanilkového lusku. Do vlažného krému přimícháme žloutky. Naplníme do cca 4 misek a vložíme do pekáčku s vodou, která má dosahovat do 1/3 až ½ nádoby. Troubu p ... …více»

Čokoládová pěna na čokoládovém piškotu

Čokoládová pěna na čokoládovém piškotu
2. 02. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Čokoládová pěna na čokoládovém piškotu: Čokoládu rozehřejeme a necháme vychladit, ale pouze tak, aby neztuhla. Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme vyšlehanou šlehačku a rozehřátou čokoládu. Na piškot utřeme máslo s cukrem a po . ... …více»
 

Zambione

Zambione
2. 02. 2008 Moučníky ++________
Příprava receptu Zambione: Hrozny omyjeme a necháme okapat. Poté je podélně rozpůlíme, odstraníme zrníčka a rozdělíme do mističek nebo na talíře. Citrón důkladně omyjeme a osušíme. Ostrouháme kůru, pak ho rozpůlíme a vymačkáme ... …více»

Teplý čokoládovo mandlový dortík

Teplý čokoládovo mandlový dortík
2. 02. 2008 Moučníky ++-_______
Příprava receptu Teplý čokoládovo mandlový dortík: Dáme rozpustit čokoládu ve vodní lázni. Rozšleháme vejce s cukrem (ručně), přidáme mouku a mandle. Tuto mandlovou hmotu přidáme do čokolády a necháme nad parou asi 7 – 10 minut. Hmotou naplníme tukem ... …více»

Nakládané hrušky v červeném víně plněné ořechovou nádivkou

Nakládané hrušky v červeném víně plněné ořechovou nádivkou
2. 02. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Nakládané hrušky v červeném víně plněné ořechovou nádivkou: Červené víno, skořici, badyán a krupicový cukr přivedeme k varu a přidáme hrušky. Dvě minuty povaříme a na 1 hodinu odstavíme (nejlépe je nechat hrušky odstát přes noc). Do změklého másla vmícháme oře ... …více»

Kukuřičný moučník

Kukuřičný moučník
2. 02. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Kukuřičný moučník: Vejce, cukr, olej našlehejte do pěny, přidejte šťávu z celého pomeranče a citrónu, vmíchejte obě mouky s práškem do pečiva a kakao. Těsto nalijte do menšího pekáčku vyloženého pečícím papírem a zvolna ... …více»

Ovesné kakaové sušenky

Ovesné kakaové sušenky
2. 02. 2008 Moučníky ++________
Příprava receptu Ovesné kakaové sušenky: Ovesné vločky pomeleme v mixéru, tuk, cukr a žloutky utřeme do pěny a přidáme kakao a ovesné vločky. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Na plech vyložený pečicím papírem naděláme lžičkou ze směsi hro ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !