Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.03. 2025
Dnes má svátek Bedřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sojový bezlepkový piškot

Sojový bezlepkový piškot
31. 05. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Sojový bezlepkový piškot: Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme cukr a lehce vmícháme žloutky a sojovou mouku. Pečeme ve vymazaném a hrubou sojovou moukou vysypaném pekáčku do růžova. Podáváme samotný, nebo potřený pikantní ma ... …více»

Sněhové vanilkové řezy

Sněhové vanilkové řezy
31. 05. 2008 Moučníky ++-_______
Příprava receptu Sněhové vanilkové řezy: Listové těsto vyválíme na velikost plechu s vyššími okraji a vyložíme s ním i na okraje. V míse smícháme olej, mléko, cukr, pudinkové prášky, vanilkový cukr, citr. kůru, vajíčko se žloutky a tva ... ... …více»

Citronové řezy s pudingem a šlehačkou

Citronové řezy s pudingem a šlehačkou
31. 05. 2008 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Citronové řezy s pudingem a šlehačkou: 1. Na třené těsto vyšleháme máslovou Ramu pomocí el. ručního šlehače při nejvyšší rychlosti dohladka. Postupně přidáme cukr a vanilínový cukr. Šleháme tak dlouho, dokud nevznikne kompaktní hmota. P . ... …více»

Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí

Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí
31. 05. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí: Vymícháme těsto ze všech surovin kromě zakysaného krému, 2 lžic cukru a skořicového cukru. Směs nalijeme na tukem vymazaný a kokosem vysypaný plech s vyšším okrajem a pečeme na 180°C asi 40 minut. Upe ... …více»

Kokosové řezy se žloutkovou polevou

Kokosové řezy se žloutkovou polevou
31. 05. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Kokosové řezy se žloutkovou polevou: V míse utřeme 250 g Hery a 250 g cukru krupice. Poté si připravíme sníh z 5 bílků. Až je tuhý, opatrně vmícháme mouku. Tuto směs pridáme do směsi cukru a Hery, přimícháme rum. Rozetřeme na vymazaný a ... …více»
 

Tvarohové ranečky z listového těsta

Tvarohové ranečky z listového těsta
31. 05. 2008 Moučníky +++_______
Příprava receptu Tvarohové ranečky z listového těsta : Listové těsto vyválíme nebo jen rozvineme (podle toho, v jaké úpravě se prodává) a nožem ho nařežeme na čtverečky o velikosti tak 10x10 cm. Můžeme i menší, záleží na naší zručnosti. Neroztahujeme, je ... …více»

Nekynuté tvarohové rohlíčky

Nekynuté tvarohové rohlíčky
31. 05. 2008 Moučníky ++++++++++
Příprava receptu Nekynuté tvarohové rohlíčky: Necháme si Heru změknout při pokojové teplotě. Poté si do misky dáme mouku, cukr, vejce, Heru kterou jsme si nakrájeli na kostičky, aby se lépe zapracovala, přidáme vodu, droždí a vše smícháme na těst ... …více»

Pařížské řezy

Pařížské řezy
31. 05. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Pařížské řezy: V misce smícháme 25 dkg cukru, 3 vejce, 4 lžíce kakaa, vanilkový cukr a 1/2 hery (nebo másla), poté přidáme mléko a mouku s práškem do pečiva. Pořádně rozmícháme až vznikne hladká hmota, kterou naleje ... …více»

Koláč z křehkého těsta s dýní

Koláč z křehkého těsta s dýní
31. 05. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Koláč z křehkého těsta s dýní: Mouku s práškem do pečiva a cukrem prosijeme na vál, doprostřed dáme ořechy, změklý tuk, vodu nebo mléko a zpracujeme na vláčné těsto. Těsto necháme odležet v chladu. Mezitím si uděláme drobenku. Pro ... …více»

Perníková roláda

Perníková roláda
31. 05. 2008 Moučníky ++-_______
Příprava receptu Perníková roláda: Ze všech surovin pořádně vyhněteme těsto a rozdělíme ho na 3 díly. Každý díl vyválíme a potřeme povidly, posypeme rozinkami a ořechy. Stočíme to na roládku a upečeme v předehřáté troubě. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !