Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hraběnčin závoj

fotka Hraběnčin závoj
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Hraběnčin závoj:

3 hrnky polohrubá mouka  | 1/2 hrnku cukru krupice  | 140 g másla  | 3 žloutky  | 1 prášek do pečiva  | 1 měkký tvaroh  | 1 žloutek  | 1 vanilkový cukr  | 4 jablka  | 4 bílky  | 50 g cukru krupice  | 4 lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu Hraběnčin závoj:

Rukama vypracujeme těsto z polohrubé mouky, cukru, másla, 3 žloutků a prášku do pečiva. 2/3 rozválíme nebo namačkáme na pekáč, zbylou 1/3 těsta dáme do mrazáku. Z tvarohu, žloutku, vanilkového a moučkového cukru vymícháme krém, kterým potřeme těsto. Na krém nasrouháme jablka (můžeme posypat nasekanými oříšky). Z bíků ušleháme sníh, do kterého před koncem šlehání dáme cukr. Sníh rozetřemě na jablka a na ně nastrouháme těsto z mrazáku. Pečeme asi 20 minut při teplotě 170 stupňů.


Fotky receptu Hraběnčin závoj:

Hraběnčin závoj
Hraběnčin závoj
Hraběnčin závoj
Hraběnčin závoj
Hraběnčin závoj
Hraběnčin závoj
Hraběnčin závoj
Fotky vložil: Natural,Torta,lemurka 
Hodnocení receptu Hraběnčin závoj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !