Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labužník

fotka Labužník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Labužník:

Těsto:  | 20 dkg polohrubé mouky  | 20 dkg cukru krupice  | 4 vejce  | 1 dcl mléka  | 1 dcl oleje  | 1 polévková lžíce kakaa  | 5 středních jablek (nastrouhaných)  | 15 dkg nasekaných ořechů  | 2 vejce  | 1 smetana ke šlehání  | 10 dkg krupice  | 1 vanilkový cukr  |  čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Labužník:

Žloutky utřeme s cukrem a olejem do pěny, přidáme mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva, mléko a nakonec lehce zamícháme sníh z bílků. Těsto nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a po celé půoše posypeme jablky a ořechy. Dáme do trouby na 200 stupňů asi na 25 minut. Mezitím utřeme 2 vejce s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny a zašleháme smetanu. Tuto směs nalejeme po 25 minutách na částečně upečený piškot a dopečeme dalších asi 15 minut.
Můžeme jíst jen tak a nebo polejeme čokoládovou polevou. Používám i karamelovou nebo jahodovou polevu.


Fotky receptu Labužník:

Labužník
Labužník
Labužník
Labužník
Labužník
Fotky vložil: Vlamape,hlouskova 
Hodnocení receptu Labužník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !