Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.07. 2025
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moučník a lá tiramisu

fotka Moučník a lá tiramisu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Moučník a lá tiramisu:

3 bílky  | 3 žloutky  | 120 g cukru  |  vanilkový cukr  | 140 g hladké mouky  | hrst nasekaných (ne namletých) vlašských ořechů  | 1 šlehačka  |  ztužovač  | 400 g lučiny  | 3 žloutky  |  vanilkový cukr  | 100 g cukru krupice  |  silná káva  |  likér

Postup přípravy receptu Moučník a lá tiramisu:

Žloutky utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem. Postupně vmícháme mouku, ušlehaný sníh z bílků a sekané ořechy.
Krém: šlehačku ušleháme se ztužovačem. Zvlášť ušleháme lučinu se žloutky, krupicovým a vanilkovým cukrem. Nakonec lehce vmícháme do sebe.
Po vychladnutí placku rozpůlíme, polijeme lehce hodně silnou kávou a trochu Bayileys nebo jiným podobným likérem, potřeme krémem, přiklopíme druhou půlkou placky, postup znovu zopakujeme a na závěr posypeme kakaem. Do druhého dne necháme proležet v lednici.



Fotky receptu Moučník a lá tiramisu:

Moučník a lá tiramisu
Moučník a lá tiramisu
Moučník a lá tiramisu
Moučník a lá tiramisu
Fotky vložil: Mangovka,jirajanka,cudovluc 
Hodnocení receptu Moučník a lá tiramisu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !