Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piškotový korpus

fotka Piškotový korpus
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Piškotový korpus:

3 vejce  | 6 lžic horké vody  | 150 g cukru  | 1 vanilkový cukr  | 100 g hladké mouky  | 50 g solamylu  | 1 rovnou lžičku prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Piškotový korpus:

Vejce s vodou vyšleháme při nejvyšší rychlosti do pěny. K této vaječné směsi poté přišleháme oba cukry, poté mouku smíchanou se solamylem a práškem do pečiva. Vylijeme do plech vyložený peč. papírem. Pečeme asi 15 min. v předehřáté troubě na 200 st. (plyn. trouba 3-4 st.).
Uvedené množství je na plech o rozměrech 20 x 30 cm.


Fotky receptu Piškotový korpus:

Piškotový korpus
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Piškotový korpus
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !