Použité suroviny receptu Italské čokoládové lanýže:
175 g tmavé čokolády
| 2 lžíce mandlového likéru
| 40 g nesoleného másla
| 50 g moučkového cukru
| 50 g mletých mandlí
| 50 g strouhané mléčné čokolády
Postup přípravy receptu Italské čokoládové lanýže:
Rozpusťte čokoládu s likérem v misce umístěné nad pánví s horkou vodou. Neustále míchejte, aby se vše spojilo. Přidejte máslo a míchejte, dokud se nerozpustí. Vmíchejte cukr a mandle. Nechte směs vychladit v ledničce, potom v ní udělejte 24 koulí. Nastrouhanou čokoládu dejte na talíř a koule v ní obalte. Vložte koule do papírových mističek na cukroví a nechte vychladit.
Fotky receptu Italské čokoládové lanýže:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!