Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rebarborová buchta

fotka Rebarborová buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rebarborová buchta:

TĚSTO:  | 4 žloutky  | 150 g cukru  |  hera  | 500 g polohrubé mouky  |  prášek do pečiva  | NÁPLŇ:  |  rebarbora  |  cukr  |  skořice  |  sníh z bílků

Postup přípravy receptu Rebarborová buchta:

Těsto: vyšleháme žloutky s cukrem, změklou heru, přidáme mouku s práškem do pečiva. Jednu třetinu těsta hned odložíme do mrazáku. Těsto je tuhé, hněteme jej v rukách. Dáme jej na plech vyložený pečícím papírem.
Náplň: rebarboru podusíme, já používám mraženou, asi 500 - 600 gramů, takže ji ani nemusím podlévat. Přidáme jen dle chuti cukr a skořici. Tuto směs rozetřeme na těsto. Další vrstvu tvoří sníh. Nakonec těsto z mrazáku nastrouháme na hrubém struhade a posypeme na sněhovou vrstvu. Pečeme při 150 stupních cca 35 minut.


Fotky receptu Rebarborová buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rebarborová buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !