Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rebarborový koláč se skořicí

fotka Rebarborový koláč se skořicí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Rebarborový koláč se skořicí:

250 g polohrubé mouky  | 20 g droždí  | 70 g cukru krystal  | 1 ks vanilkový cukr  | špetka soli a zázvoru  | 1 ks žloutek  | 30 g máslo  |  skořice  | 3/4 hrnku mléko  | Poskypka: cukr krystal  |  polohrubá mouka  |  máslo  |  cukr na podsypání

Postup přípravy receptu Rebarborový koláč se skořicí:

Smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, sůl, zázvor, žloutek a máslo.
Z trochy cukru, vlažného mléka a droždí zaděláme kvásek, nalijeme do mísy a zaděláme středně tuhé těsto. Necháme půl hodiny vykynout a pak prsty rozmačkáme rovnoměrně po celém plechu.
Na těsto hustě naklademe oloupanou a nakrájenou rebarboru, přesypeme cukrem, skořicí a posypkou.
Pečeme v troubě předehřáté na 170°C asi tři čtvrtě hodiny.





Fotky receptu Rebarborový koláč se skořicí:

Rebarborový koláč se skořicí
Rebarborový koláč se skořicí
Rebarborový koláč se skořicí
Rebarborový koláč se skořicí
Rebarborový koláč se skořicí
Rebarborový koláč se skořicí
Fotky vložil: admin,tajnostii,alenab 
Hodnocení receptu Rebarborový koláč se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !