Použité suroviny receptu Remosková ovocná bublanina:
180 g polohrubé mouky
| 80 g másla
| 2x vejce (z bílků vyšleháme sníh)
| 100 g cukru
| ½ prášku do pečiva
| 5 – 6 lžic mléka
| 200 g ovoce ( rybíz, jahody, ananas, meruňky, broskve atd.)
| 1 vanilkový cukr
| 1 lžička rumu
Postup přípravy receptu Remosková ovocná bublanina:
V míse utřeme do pěny tuk s cukrem, přidáme žloutky jeden po druhém, dále střídavě vmícháváme mouku s kypřícím práškem a mléko. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh. Hotové těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy, poklademe ovocem, které jsme omočili v mouce, aby ovoce v těstě nekleslo. Pečeme cca 30 minut.