0,5 l šlehačky
| 200 g cukrářských piškotů
| 4 lžíce moučkového cukru
| 1 balíček vanilkového cukru
| 0,1 l rumu
| kandované ovoce
| čokoládové bonbony na ozdobu
Postup přípravy receptu Šlehačkový pudink:
Ušleháme tuhou šlehačku, do které vmícháme moučkový a vanilkový cukr. Formu vyložíme alobalem a na něj poklademe piškoty pokapané rumem. Piškoty vytvoří obal, do kterého urovnáme šlehačku, přikryjeme je zbylými piškoty a rovněž pokapeme rumem. Pudink dáme na několik hodin do mrazáku. Před podáváním jej ozdobíme kandovaným ovocem a čokoládovými bonbony. Pro snadnější krájení namáčíme nůž do horké vody.
Fotky receptu Šlehačkový pudink:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!