Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štrůdl á la martina

fotka Štrůdl á la martina
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Štrůdl á la martina:

1 Hera  | 1kelímek /125-150 g/ jogurt bílý  | 40-50 dkg hladká mouka  | špetka soli  | 1 vejce rozšlehané na potřebí štrůdlu před pečením  | cca 1/2 kg strouhaná jablka  | dle chuti cukr  | trocha skořice  | 1/2 balíčku rozinek

Postup přípravy receptu Štrůdl á la martina:

Z mouky, jogurtu a hery uděláme těsto takové, aby nelepilo a dáme na cca 2 hodiny do lednice odpočinout (lépe se pak zpravovává při válení těsta na štrůdly).
Poté rozdělíme na 2 stejné díly, rozválíme na tenký plát cca 3 mm a zde plníme jablky, skořicí, cukrem a rozinkama dle chuti. Zabalíme, rohy podložíme dospodu a potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme v rozehřháté troubě na 200-220 stupňů dorůžova. Hotový můžeme pocukrovat. Je lepší než listové těsto a není to kynuté těsto, proto po něm nepálí žáha!! :-)


Fotky receptu Štrůdl á la martina:

Štrůdl á la martina
Štrůdl á la martina
Štrůdl á la martina
Štrůdl á la martina
Štrůdl á la martina
Štrůdl á la martina
Štrůdl á la martina
Fotky vložil: hlouskova,hanina51 
Hodnocení receptu Štrůdl á la martina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !