Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrkev v parmské šunce

fotka Mrkev v parmské šunce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Mrkev v parmské šunce:

12 mladých mrkví  | 125 g plátků parmské šunky  |  drcený černý pepř  | 2 lžíce olivového oleje  | 100 g gorgonzoly  |  sůl  |  čerstvé lístečky bazalky

Postup přípravy receptu Mrkev v parmské šunce:

Mrkev očistíme a ponecháme na ní kousek zelených natí. Očištěné mrkve povaříme přibližně 10 minut v dostatečném množství osolené vody. Poté je vyjmeme, zchladíme pod proudem studené vody a necháme okapat. Plátky parmské šunky rozložíme na prkénko a stejnoměrně posypeme nahrubo rozdrceným čerstvým pepřem. Na každý plátek položíme uvařenou vychlazenou mrkev a zavineme ji do plátku šunky tak, aby byly vidět konce. Na pánvi prudce rozehřejeme olivový olej a mrkve zabalené do plátků parmské šunky na něm ze všech stran pečlivě opečeme. Osmažené mrkve s parmskou šunkou rozložíme na talíře, obložíme na plátečky nakrájenou gorgonzolou a ozdobíme lístky čerstvé bazalky. podáváme s čerstvým pečivem, výborná je rozpečená bageta s bylinkovým máslem.


Fotky receptu Mrkev v parmské šunce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mrkev v parmské šunce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !