Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Myslivecká paštika

fotka Myslivecká paštika
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Myslivecká paštika:

2 rohlíky  | 2 vejce  | 500 g masa ze zvěřiny  | 200 g jater  | 200 g slaniny  | 1 lžička zvěřinového koření  | 1 špetka muškátového oříšku  | 5 stroužků česneku  | 1 špetka mletého zázvoru  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce majoránky

Postup přípravy receptu Myslivecká paštika:

Odblaněné maso, játra a slaninu dvakrát umeleme. Můžeme použít jakoukoliv zvěřinu daněk, jelen, zajíc. Pokud nemáme játra ze zvěřiny, použijeme vepřová.
Rohlík namočíme do vlažné vody, vymačkáme a umeleme. Vejce ušleháme s kořením a přidáme do masové směsi. Základ paštiky dobře promícháme, osolíme podle chuti a přidáme koňak. Formu vyložíme plátky anglické slaniny, naplníme připravenou směsí, pokryjeme opět plátky anglické slaniny a zakryjeme alobalem.
Mysliveckou paštiku pečeme ve vodní lázni 1,5 hodiny na 160 °C. Po upečení zatížíme a necháme vychladnout.
Mysliveckou paštiku krájíme na plátky a podáváme s pečivem. Je vhodná na různé slavnostní příležitosti.


Fotky receptu Myslivecká paštika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Myslivecká paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !