Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nabušený řízek

fotka Nabušený řízek
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nabušený řízek:

2 kg vepřové kýty  | 30 dkg angl. slaniny  | 3 cibule /větší/  |  sůl  | trocha strouhanky  | 2 vejce  |  mléko

Postup přípravy receptu Nabušený řízek:

Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme. Připravíme si starou utěrku a strouhanku. Na prkénko nasypeme strouhanku, položíme osolený plátek masa, překryjeme utěrkou a strouhanku přes utěrku do řízku paličkou nabušíme z obou stran. Jednotlivé řízky obalíme v rozšlehaném vajíčku s mlékem a na rozpáleném oleji osmažíme. Do vymazaného pekáčku skládáme střídavě od jednoho kraje řízek, na něj plátek slaniny a kolečka cibule a pokračujeme dále střídavě až do konce pekáčku.

Zbyde-li v pánvi po osmažení omastek a vajíčko, vše nalijeme na řízky. Můžeme posypat bazalkou nebo oreganem. Dáme zapéci do trouby asi na 11/2 hodiny na 150 až 175 stupňů. Maso je krásně měkké. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a syrovou zeleninou.


Fotky receptu Nabušený řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nabušený řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !