Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nadívaná pečená holoubata

fotka Nadívaná pečená holoubata
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nadívaná pečená holoubata:

2 holoubata  | 4 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 20 g slaniny  | 4 vejce  | 100 g veky  | 0,2 l mléka  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce petrželové nati  | špetka muškátového květu  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Nadívaná pečená holoubata:

Očištěná, omytá a osušená holoubata naplníme pok kůži na prsíčkách i uvnitř nádivkou, otvory zašijeme a holoubata dáme péct do předem rozehřáté trouby. Potom je přelijeme horkým olejem a máslem. Upečená holoubata vyjmeme a rozpůlíme. Z výpeku připravíme přidáním 1/2 hrníčku vody šťávu, kterou porce holoubat na talíři přeléváme.
Nádivka: 2 natvrdo vařená vejce nakrájíme na kostičky. Rovněž veku nakrájíme na kostičky, pokropíme mlékem, osolíme, okořeníme a přidáme nasekanou petrželovou nať, 2 syrová vejce, naškrábaná játra z holoubat a drobně nakrájenou slaninu. Dobře promícháme a před plněním holoubat necháme chvíli rozležet.


Fotky receptu Nadívaná pečená holoubata:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaná pečená holoubata
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !