Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nadívané pečené jehně

fotka Nadívané pečené jehně
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nadívané pečené jehně:

1 jehně  |  rozmarýn  |  sůl  |  olej  | Nádivka: jehněčí plíce a játra  | 500 g bílé veky  | 6 vajec  |  majoránka  |  petrželka  |  mletý pepř  |  sůl  |  vývar nebo mléko

Postup přípravy receptu Nadívané pečené jehně:

Plíce uvaříme ve slané vodě a nakrájíme na kostičky. Veku namočíme v polévce nebo mléce, smícháme dohromady s plícemi, přidáme majoránku a petrželku, pepř a sůl, rozšlehaná vejce a drobně nakrájená syrová játra a lehce promícháme. (Místo veky můžeme přidat napůl uvařené jáhly.) Nádivkou naplníme břišní dutinu jehněte a zašijeme ji. Jehně potřeme olejem smíchaným s utlučeným (čerstvě mletým) rozmarýnem, osolíme a pečeme na rožni nebo v peci.


Fotky receptu Nadívané pečené jehně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívané pečené jehně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !