Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.09. 2024
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naháč z Vysočiny

fotka Naháč z Vysočiny
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Naháč z Vysočiny:

750 g vepřová kýta  | 375 g vepřová plec  | 200 g smetana  | 200 g tuk  | 30 g sůl  | 2 g kmín  | 2 g paprika mletá  | 500 g vývar z bílých kostí

Postup přípravy receptu Naháč z Vysočiny:

Z opláchnuté vepřové kýty nakrájíme přes vlákno tenké plátky, řádně naklepeme a osolíme. Opláchnutou vepřovou plec semeleme na hrubo společně s kmínem, osolíme, přidáme mletou papriku a promícháme se smetanou. Nádivku rozdělíme na 20 stejních dílů. Na připravené plátky dáme dvě dávky náplně, a to na širší okraje. Každý okraj stočíme i s nádivkou proti sobě dovnitř. Takto připravené naháče vložíme do tukem vymazaného pekáče tak, aby jednotlivé porce byly natlačeny na sebe, a tím udržely tvar, zapečeme v troubě, podlijeme teplým vývarem a za občasného podlévání vlastní šťávou dopečeme v troubě. Vhodná příloha různě upravené brambory (bramborová kaše, placky..)


Fotky receptu Naháč z Vysočiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Naháč z Vysočiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !