Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakládaný Hermadur s olivami

fotka Nakládaný Hermadur s olivami
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nakládaný Hermadur s olivami:

10 Král Sýru Hermadur  | 250 g červená cibule  | 250 g bílá cibule  | 250 ml rostlinný olej  | 250 ml olivový olej  | 35 g česnek  | 200 g olivy  | 4 bobkový list  | podle chuti sůl a barevný pepř

Postup přípravy receptu Nakládaný Hermadur s olivami:

Král Sýrů Hermadur podélně rozkrojíme na dvě půlky. Každou půlku sýra potřeme česnekem a olivovým olejem, posypeme nakrájenými olivami a cibulí, přidáme barevný pepř a podle chuti přisolíme. Půlky sýru pak opět spojíme a uložíme do sklenice. Pokud chceme urychlit proces odležení, můžeme v hrnci zahřát směs olivového a rostlinného oleje s bobkovým listem. Touto směsí pak zalijeme připravené Hermadury a dáme hned do chladu. Pokud postupujeme klasickým způsobem se studeným olejem, necháme sýr alespoň týden uležet.


Fotky receptu Nakládaný Hermadur s olivami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládaný Hermadur s olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !