Vložil: | Slunicko |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Nakládaný Hermadur s olivami:
10 Král Sýru Hermadur
| 250 g červená cibule
| 250 g bílá cibule
| 250 ml rostlinný olej
| 250 ml olivový olej
| 35 g česnek
| 200 g olivy
| 4 bobkový list
| podle chuti sůl a barevný pepř
Postup přípravy receptu Nakládaný Hermadur s olivami:
Král Sýrů Hermadur podélně rozkrojíme na dvě půlky. Každou půlku sýra potřeme česnekem a olivovým olejem, posypeme nakrájenými olivami a cibulí, přidáme barevný pepř a podle chuti přisolíme. Půlky sýru pak opět spojíme a uložíme do sklenice. Pokud chceme urychlit proces odležení, můžeme v hrnci zahřát směs olivového a rostlinného oleje s bobkovým listem. Touto směsí pak zalijeme připravené Hermadury a dáme hned do chladu. Pokud postupujeme klasickým způsobem se studeným olejem, necháme sýr alespoň týden uležet.
Fotky receptu Nakládaný Hermadur s olivami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!