Použité suroviny receptu Nakládaný tuňákový salát:
1 konzerva tuňáka v olivovém oleji
| 400 g nakládaných černých fazolí
| 1/2 velké červené cibule
| 8 nakládaných šalotek
| 20 g hladkolisté petržele
| 1-2 lžičky citronové šťávy
| 100 g čerstvého špenátu
| 100 g řeřichy
Postup přípravy receptu Nakládaný tuňákový salát:
Vyjměte kousky tuňáka z plechovky a nechte okapat. Osušte fazole. Cibuli a šalotku nakrájejte najemno, petržel nahrubo. Ve velké míse rozdělte tuňáka vidličkou na malé plátky a přidejte fazole, cibuli, šalotku a petržel. Dvě lžičky octa z nakládaných šalotek vyšlehejte s olivovým olejem z ryby. Dochuťte citronovou šťávou - dresink by měl být docela ostrý. Nalijte na tuňákový salát.
Fotky receptu Nakládaný tuňákový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!