Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.02. 2025
Dnes má svátek Gizela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákyp z jablek

fotka Nákyp z jablek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Nákyp z jablek:

1 lžíce másla  | 2 lžíce skoř.cukr  | 500 g jablek  | 150 g perníku  | 40 ml kalvados  |  tuk  | 100 g lís.ořechů  |  šlehačka

Postup přípravy receptu Nákyp z jablek:

Perník spolu s lískovými oříšky rozemeleme. Směs pořádně zamícháme a rozdělíme na 2 díly. Zapékací misku do mikrovlnné trouby pečlivě vymažeme tukem. Jablka zbavíme jádřinců a oloupeme. Buď je můžeme na krájet na kolečka nebo je můžeme rozčtvrtit a nakrájet na plátky. Plátky jablek chvíli marinujeme v kalvadosu.

Polovinu jablek šupinovitě naskládáme do zapékací misky. Pak je posypeme polovinou perníku s oříšky. Na tuto vrstvu naskládáme stejným způsobem druhou polovinu jablek a opět je zasypeme směsí perníku a oříšků. Nakonec vše poklademe vločkami z másla, posypeme trochou skořicového cukru a v mikrovlnné troubě vše zapečeme asi 6 - 8 minut při výkonu 600 W.

Nákyp z jablek můžeme podávat horký i studený. Pro zjemnění a na ozdobu můžeme použít šlehačku.


Fotky receptu Nákyp z jablek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp z jablek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !