Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nákyp ze zvěřinového masa

fotka Nákyp ze zvěřinového masa
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nákyp ze zvěřinového masa:

1 kg jeleního nebo srnčího masa  | 120 g slaniny  | 1-2 žemle  | 1/8 l mléka  | 3 vejce  | 100 ml vína  | 300 g másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Nákyp ze zvěřinového masa:

Polovinu libového masa nakrájíme na tenké plátky, které naklepeme obráceným širokým nožem a dobře na jedné straně prosolíme. Druhou polovinu masa rozemeleme s polovinou slaniny a se žemlí namočenou v mléce. Přidáme žloutky, osolíme a přelijeme madeirským vínem, vše dobře promícháme a přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků. Zapékací mísu vymažeme máslem, obložíme plátky slaniny a na dno položíme plátky masa slanou stranou ke dnu. Na ně dáme vrstvu umleté směsi, vše uhladíme a dáme péci do trouby. Nákyp také můžeme péci v kastrolu ve vodní lázni.


Fotky receptu Nákyp ze zvěřinového masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp ze zvěřinového masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !