Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naložené vločkové karbanátky

fotka Naložené vločkové karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Naložené vločkové karbanátky:

2 balíčky ovesných vloček  | 4-5 větších cibulí  | 1-2 vejce  |  sůl  |  kari  |  olej  |  strouhanka  |  nálev na okurky

Postup přípravy receptu Naložené vločkové karbanátky:

Ovesné vločky přelijeme horkou vodou, necháme chvilku stát. Mezitím oloupeme, na kostičky nakrájíme a na pánvi na oleji opečeme asi 2-3 větší cibule. Přidáme je k ovesným vločkám, osolíme, přidáme 1-2 vejce a kari. Promícháme a lžící vykrajujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme. Vzhledem k množství je lepší dát na plech a do trouby. Hotové vychladlé rovnáme do sklenic nebo do většího hrnce, proložíme plátky cibule a nakonec zalijeme nálevem, který děláváme na okurky. V chladu necháme odležet alespoň tak tři až pět dní. Někdy ale ani tak dlouho nevydrží a sní se dřív :-).


Fotky receptu Naložené vločkové karbanátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Naložené vločkové karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !