Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Námořnický guláš

fotka Námořnický guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Námořnický guláš :

600 g-700 g zadního hovězího masa  | 1-2 ks cibule  | dle chuti kečup  | 2 ks zelené papriky  | dle chuti mletá paprika  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Námořnický guláš :

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený tuk. Zprudka osmažíme do zhnědnutí masa. Cca 5 minut. Pak snížíme teplotu a pod pokličkou necháme vydusit. Šťáva se vypaří a zbude jen tuk. Pak maso vyjmeme a na zbylém tuku osmažíme cibuli. Na osmaženou cibuli přidáme mletou sladkou papriku podle chuti. Zamícháme a na tuto směs vrátíme maso a podlijeme horkou vodou. Maso musí být zaplaveno. Přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka a podle potřeby přiléváme horkou vodu. Když je maso měkké přidáme podle chuti kečup. Nakonec nakrájíme na proužky zelenou papriku a celé dusíme až do změknutí papriky. Námořnický guláš si podle chuti okořeníme (pepř, sůl).
Příloha - houskový knedlík, brambory.


Fotky receptu Námořnický guláš :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Námořnický guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !