Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepečení ježci

fotka Nepečení ježci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nepečení ježci:

125 g dětských piškot  | 125 g másla  | 125 g moučkového cukru  | 2 lžíce mletých lískových ořechů  | 1 lžíce rumu  |  loupané mandle na ozdobu  | 2 lžíce kakaa

Postup přípravy receptu Nepečení ježci:

Piškoty umeleme nebo rozdrtíme, spojíme změklým máslem, přidáme moučkový cukr, kakao, rum a ořechy. Vypracujeme hmotu, ze které tvarujeme tělíčka ježků. Loupané mandle podélně nakrájíme na hranolky a napícháme je do tělíček jako bodlinky. Ježky uložíme na chladné místo.


Fotky receptu Nepečení ježci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nepečení ježci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles