Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nepečený piškotovo-jablkový moučník

fotka Nepečený piškotovo-jablkový moučník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Nepečený piškotovo-jablkový moučník:

1 kg jablek  | 2 vanilkové pudinky  |  cukr krystal  |  voda  |  skořice  | 1 balení piškotů

Postup přípravy receptu Nepečený piškotovo-jablkový moučník:

Omyji, oloupu a nakrájím jablka na malé kousky. Dám na 15 min dusit s přiměřeným množstvím vody, cukru a skořice. Poté přiliji pudink rozmíchaný ve vodě a vařím ještě asi 2 min.
Do mísy střídavě kladu vrstvu piškotů a ty pokrývám jablečnou hmotou.
Dám vychladit do lednice.

Je to lehký, chutný, letní dezert.
Dobrou chuť.


Fotky receptu Nepečený piškotovo-jablkový moučník:

Nepečený piškotovo-jablkový moučník
Nepečený piškotovo-jablkový moučník
Fotky vložil: LucianKa 
Hodnocení receptu Nepečený piškotovo-jablkový moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !