Postup přípravy receptu Neplněné tvarohové knedlíčky se švestkovým ragú:
Všechny přísady na těsto promícháme na nepříliš pevnou směs. Misku s těstem překryjeme fólií a necháme ji hodinu odpočinout v lednici.
Švestkové ragú: Mezitím si připravíme švestky. Rozkrojíme je podélně na poloviny a vypackujeme. Cukr rozehřejeme v pánvi se 3 lžícemi vody a necháme rozpustit na světle hnědý karamel. Zalijeme vínem a na mírném plameni mícháme, až se karamel rozpustí na sirup. Do něj pak naskládáme švestky řeznou stranou dolů, přidáme skořici a necháme asi 6 minut zvolna dusit, občas promícháme. Švestky by měly udržet svůj tvar.
Na obalení: V jiné pánvi rozpustíme máslo a pozvolna, za stálého míchání, v něm opečeme dozlatova strouhanku na obalení knedlíčků. Trvá to asi 10 minut. Odstavíme a necháme částečně vychladnout. Ve velkém hrnci přivedeme k varu asi 3 litry osolené vody. Z odpočinutého těsta utvoříme dobře namočenýma rukama knedlíčky velikosti o něco menší, než pingpongové míčky. Vhodíme je do vody, ztlumíme výkon plotýnky a necháme knedlíčky táhnout 10 minut. Uvařené knedlíčky obalíme v opražené strouhance, naaranžujeme na talíř a doplníme ještě švestkovým ragú.