Vložil: | Notburga |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Nilagang baka :
1,5 kg nakrájeného hovězího masa
| 2 kostky hovězího bujonu
| 1 lžička pepřových kuliček
| 1 malá nasekaná cibule
| 2 nakrájené mrkve
| 2 nakrájené brambory
| 1 hlávka nakrájeného zelí
| špetka soli
| špetka pepře
Postup přípravy receptu Nilagang baka :
Dejte vařit hovězí, pepř a cibuli v dostatečném množství hovězího vývaru, aby maso bylo pod vodou. Zakryté pokličkou vařte na mírném plameni. Po 30 minutách, když je maso měkké, přidejte mrkev a brambory. Vařte dalších 10-15 minut. Když je zelenina uvařená, přidejte zbytek ingrediencí a vařte ještě 5 minut. Podávejte s rýží.
Fotky receptu Nilagang baka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!