Použité suroviny receptu Noky se špenátem a uzeným lososem:
500 g bramborových noků
| 1,5 stroužku česneku
| 1/2 cibule
| 30 g másla
| 400 g mraženého špenátu
| 250 ml smetany
| 100 g uzeného lososa
Postup přípravy receptu Noky se špenátem a uzeným lososem:
V pánvi rozehřejte máslo a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibulku. Přidejte rozmražený vyžďímaný špenát a prolisovaný česnek. Zhruba tři minuty duste, potom přilijte smetanu, osolte a prohřejte. Stáhněte z plamene a přidejte kousky lososa. Noky uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu. Sceďte a podejte přelité špenátovou omáčkou s lososem.
Fotky receptu Noky se špenátem a uzeným lososem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!