Použité suroviny receptu Noky z telecího masa s bazalkou:
400 g telecí plece nebo ořezu
| 100 g strouhanky
| 2 banány
| 150 g bílého jogurtu
| 20 g škrobu
| 50 g másla
| sůl
| bílý pepř
| bazalka
Postup přípravy receptu Noky z telecího masa s bazalkou:
Mleté maso vymícháme s kořením a jogurtem. Přidáme prosátou strouhanku, rozmačkaný banán a spojíme v hladkou hmotu. Dvěma lžícemi tvarujeme noky, obalíme ve škrobu a vkládáme na pekáček s máslem, podlijeme a dusíme pod pokličkou.
Přílohu tvoří mladá cibulka, brokolice a karotka spolu s kuličkami brambor rovněž dušenými na másle.
Fotky receptu Noky z telecího masa s bazalkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!