Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Normandské brambory

fotka Normandské brambory
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Normandské brambory:

1 kg brambor  | 400 g másla  | 400 g cibule  | 20 g mouky  | 250 ml mléka  |  sůl  |  pepř  |  muškátový oříšek  |  bougnet garni (směs bylin)

Postup přípravy receptu Normandské brambory:

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do kastrolu dáme máslo a necháme na něm 10 minut podusit pórek (jen bílou část) a cibuli, obojí nadrobno nasekané. Přidáme mouku, necháme trochu upražit a zalijeme horkým mlékem. Přivedeme znovu do varu, posolíme, opepříme, nastrouháme malinko muškátového oříšku. Přidáme nakrájené brambory a necháme pomalu vařit. Když jsou brambory uvařené, vložíme je do zapékací mísy a necháme ještě v troubě dopéci.


Fotky receptu Normandské brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Normandské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles