Použité suroviny receptu Nudle se zelenou omáčkou:
300 g těstovin
| 200 g fazolek
| 200 g petrželové natě
| 100 g bazalky
| 1 lžíce kaparů
| 2 stroužky česneku
| 3 lžíce olivového oleje
| šťáva z 1 citronu
| 20 g parmazánu
| 20 g piniových ořechů
Postup přípravy receptu Nudle se zelenou omáčkou:
Těstoviny uvaříme podle návodu. V páře uvaříme fazolky. Petrželku a bazalku rozmixujeme společně s kapary a česnekem. Smícháme s olejem, citron. šťávou a dochutíme solí a pepřem. V pánvi opražíme nasucho piniové oříšky. Těstoviny promícháme s fazolkami a se zelenou omáčkou. Podáváme s hoblinkami parmazánu, lístky bazalky a opraženými piniovými oříšky.
Fotky receptu Nudle se zelenou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!