Vložil: | Madarona |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
![5/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Nudlový ,švédský stůl‘:
2 kuřecí prsíčka nebo 200 g vepřové panenky, pokrájené na proužky asi o velikosti prstu
| 1 vejce, prošlehané
| sůl
| 50 g strouhanky
| 200 g čínských vaječných nudlí
| 2 lžíce olivového oleje
| 4 jarní cibulky, pokrájené
| ½ salátové okurky
| 1 velká mrkev
| omáčka na namáčení (například hoisin, švestková nebo grilovací)
Postup přípravy receptu Nudlový ,švédský stůl‘:
Předehřejte troubu na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. Proužky masa ponořte do našlehaného osoleného vejce a obalte je ve strouhance. Obalené maso položte na plech a dejte ho na patnáct až dvacet minut do trouby, aby se propeklo a lákavě zezlátlo.
Mezitím uvařte nudle podle návodu na obalu. Slijte je, zakápněte olivovým olejem a smíchejte s jarní cibulkou. Škrabkou na zeleninu nastrouhejte z okurky a mrkve tenké plátky. Nudle, okurku a mrkev rozložte na servírovací talíře a přidejte k nim pár opečených kousků kuřecího nebo vepřového masa.
Fotky receptu Nudlový ,švédský stůl‘:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!