250 g tofu
| 1 - 2 lžíce elozrnné pšeničné mouky
| 2 vejce
| 2 lžíce medu
| 200 g loupaných sezamových semen
| 5 lžic sezamového oleje
| 100 g listového špenátu nebo polníčku
Postup přípravy receptu Obalované tofu:
Osušené tofu nakrájíme na kostky 2 × 2 cm velké. Kostky obalíme v mouce, protáhneme rozšlehanými vejci, tekutým medem a nakonec je obalíme sezamovými semínky. Opékáme po všech stranách na středně rozehřátém oleji dozlatova. Necháme okapat na kuchyňském papíru. Omytý a osušený špenát nebo polníček upravíme na talíře a přidáme obalované tofu. Podáváme nejlépe se zázvorovou omáčkou.
Fotky receptu Obalované tofu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!